Strona startowa

Wiadomości - Kultura, rozrywka

Krzysztof Tyniec w Busku Zdroju (video)

Dodał: Marta Data: 2020-07-30 19:37:25 (czytane: 2399)

Polski aktor filmowy, teatralny, dubbingowy, tancerz, piosenkarz, komik, konferansjer i prezenter telewizyjny jest naszym Gościem w Studiu Kultura. W rozmowie z Karoliną Kępczyk, dyrektor Buskiego Centrum Kultury zdradza dlaczego przyjeżdża do Buska?

Agroturystyka Wełnianka w Solcu-Zdroju
,agroturystyka, świętokrzyskie, gospodarstwo agroturystyczne, nocleg, noclegi, wypoczynek, busko, solec-zdrój, pokoje do wynajęcia, pokoje gościnne, wełnin, solec,

Wełnin 136B. 28-131, Solec-Zdrój

Usługi koparką, minikoparką, Usługi hydrauliczne
www.koparkabusko.pl,koparka, usługi minikoparką, usługi hydrauliczne, usługi koparką, wykopy pod przyłącza, niwelacje i skarpowanie terenu, wykopy stawów, załadunki materiałów sypkich,kopanie szamba, wykopy pod fundamenty,transport wywrotkami

Żeromskiego 26. 28-100, Busko-Zdrój



 Zobacz

Krzysztof Tyniec urodzony 5 lutego 1956 roku w Nowej Rudzie, aktor, komik, piosenkarz. Wychowywał się w Zgorzelcu. W 1980 ukończył studia w Państwowej Wyższej Szkole Teatralnej w Warszawie.W latach 80. występował w roli Pana Fasoli w muzycznych programach dla dzieci Fasola oraz Tik-Tak.
Przez wiele lat występował w telewizyjnym kabarecie Olgi Lipińskiej. Od 1998 jest związany z warszawskim Teatrem Ateneum.

Zobacz

W latach 90. był gwiazdą koncertów „Gali Piosenki Biesiadnej". W parze z Kamilą Kajak zwyciężył w piątej edycji programu rozrywkowego TVN Taniec z gwiazdami. Amatorsko gra w hokeja na wrotkach.

 

Zobacz

Wśród ogromnego dorobku aktorskiego znalazły się role filmowe i dubbingowe. Między innymi:

Filmografia:
2017: M jak miłość – Robert
od 2017: Daleko od noszy. Reanimacja – dr Rudolf Wstrząs
2014: Lekarze – Władysław Badera (odc. 57)
2014: Wkręceni – szef hotelu
od 2012: Klan – Krzysztof Bąk
2011: Kop głębiej – Wiktor
2011: Daleko od noszy. Szpital futpolowy – dr Rudolf Wstrząs
2010–2011: Daleko od noszy 2 – dr Rudolf Wstrząs

Dubbing
2017: Miki i raźni rajdowcy − Goofy
2016: Lwia Straż − Timon
2013: Myszka Miki − Goofy
2012: Epic Mickey 2: Siła dwóch − Goofy
2011-2015: Butik Minnie − Goofy
2010: Teraz Miki – Goofy
2008: Łowcy smoków – Gwizdo
2008: Wallace i Gromit: Kwestia tycia i śmierci − Wallace
2007: Happy Wkręt – Mambo
2006: I ty możesz zostać bohaterem – Screwie



Reklama.

Zobacz także

Weekend na szlachecką nutę

Dodane: 2020-08-13 12:08 - Komentarze  (0)  czytane (378)

TAGI:



Komentarze (4)

Uwaga: Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Za wypowiedzi naruszające prawo lub chronione prawem dobra osób trzecich grozi odpowiedzialność karna lub cywilna. IP Twojego komputera: 3.226.245.48

Janek (2020-08-04 13:47:12)

No cóż panie włodarzu z pewnej mieściny, można kosztem pana pracownicy z BSCK reklamować jakieś inne obiekty pana znajomych, czy też nie. Przecież tam widać tę przysadzistą babę, jak ustawiła się do ich zaprezentowania z widokiem obiektu. No chyba, że mieszkańcy Buska tego miejsca nie znają, a może też coś wpadnie dodatkowo, tylko komu? Czy mam prawo to wiedzieć?

Do poniżej (2020-08-02 12:55:25)

Co trzeba było Adasiowi dać za fotel? Xd

emeryt (2020-08-02 12:46:17)

toto z mikrofonem ma podobną posturę do tej, tak zwanej gwiazdy z Pińczowa. ale wtopa w wizerunkach, ....

XYZ (2020-08-01 16:37:39)

A ta się przymierza do prowadzenia sprawy dla reportera? Adaś ani PSL aż takich możliwości nie mają...

Dodaj komentarz

UWAGA!
Formularz dodawania komentarzy wymaga włączenia obsługi plikow cookies (ciasteczek), zapisywanych
i odczytywanych z Twojego urządzenia - jeśli chcesz dodać komentarz, włącz ciasteczka, odśwież stronę i spróbuj ponownie...


Telewizja

Powiatowy Przegląd Kapel Biesiadnych i Weselnych - Część 2

Powiatowy Przegląd Kapel Biesiadnych i Weselnych - Część 3

Przegląd Kapel Biesiadnych i Weselnych - Występ grupy Skrzydła Kruka

Koncert Konkursowy XII OFP im. Wojtka Belona w Busku-Zdroju

Koncert Finałowy - XII Ogólnopolski Festiwal Piosenki im. Wojtka Belona

Praktyczna strona edukacji w ZSTiO

Konkursy

Uwaga konkurs! Wygraj podwójne zaproszenie na spektakl: Lista męskich życzeń
Konkurs rozstrzygnięty! Sprawdź wyniki ! Zapraszamy na występ Kabaretu Smile!!!
Konkurs rozstrzygnięty! Sprawdź wyniki!!! Zaprszamy na koncert DON VASYL I CYGAŃSKIE GWIAZDY!
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na Szalone Nożyczki w Busku-Zdroju
Konkurs zakończony: Do wygrania vouchery do Salonu wirtualnej rzeczywistości w Busku-Zdroju!
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na R-STUNTS w Jędrzejowie
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na Kabaret Pod Wyrwigroszem w Kazimierzy Wielkiej
więcej

Kultura, rozrywka

Weekend na szlachecką nutę

W sobota 15 sierpnia 2020r. zapraszamy do Krzyżtoporu na Rycerskie potyczki z Bractwem Rycerskim zamku Szydłów. więcej»

Zobacz więcej Dodaj

Promocje

To jest miejsce na Twoją promocję

2016-06-30 - 2029-06-30

Nieruchomości na sprzedaż

Dom 180m2 na działce 28a. Stopnica ul. Źródła Na sprzedaż
Cena: 249000zl

Dom 120m2 na działce 1400m2, Busko-Zdrój, ul. Szaniecka Na sprzedaż
Cena: 549000zl

Ładny dom na dużej działce 1400m2, w bardzo ładnym położeniu, blisko centrum Buska-Zdroju. W okół nowe domy, dużo zieleni. Powierzchnia użytkowa ok 120m2 - faktyczna

Dom ok. 80m2, działka 1000m2, Owczary, Busko-Zdrój Na sprzedaż
Cena: 149000zl

Do sprzedania dom o pow. ok 80m2 (do całkowitego remontu) położony na działce nr 509 o pow. 1000m2 w miejscowości Owczary k. Buska-Zdroju. Na działce znajduje się duża

Działka budowlana 1350m2 Zbrodzice, 3km od Buska-Zdroju Na sprzedaż
Cena: 49000zl

Działka budowlana 1360m2, altanka, garaż. Zbrodzice, 3km od Buska-Zdroju Na sprzedaż
Cena: 39900zl

Oferujemy piękną działkę nr 508/2 o pow. ponad 1350m2, z wydanymi warunkami zabudowy, w Zbrodzicach 3km od Buska-Zdroju. Na działce stoi altanka i garaż. Działka

Działka budowlana 1350m2 Zbrodzice, 3km od Buska-Zdroju Na sprzedaż
Cena: 39900zl

Oferujemy piękną działkę nr 508/3 o powierzchni ponad 1350m2, z wydanymi warunkami zabudowy, w Zbrodzicach 3km od Buska-Zdroju. Działka równa, prostokątna, 3 linia

Działka budowlana 2000m2 Busko-Zdrój, Wolica Siesławska Na sprzedaż
Cena: 99000zl

Działka budowlana 1320m2 Włodarka, 1km od Buska-Zdroju Na sprzedaż
Cena: 89000zl

Działka budowlana nr 152/1 o pow. 1320m2. Nowo powstająca dzielnica domów jednorodzinnych na peryferiach Buska-Zdroju, w pięknej okolicy otoczonej lasami. Wydane

Działka budowlana 1380m2 Włodarka, 1km od Buska-Zdroju Na sprzedaż
Cena: 85000zl

Dom 260m2, 2 garaże, działka 2006m2, Busko-Zdrój, ul.Królowej Jadwigi Na sprzedaż
Cena: 899000zl

Piękny, duży dom (indywidualny projekt) z dwoma garażami i budynkami gospodarczymi, na dużej - ponad 20 arowej działce, blisko centrum Buska-Zdroju. Zbudowany z najwyższej

Przeczytaj kolejną wiadomość:

XVIII Sesja Rady Powiatu w Busku-Zdroju - transmisja LIVE

XVIII Sesja Rady Powiatu w Busku-Zdroju, odbędzie się w dniu 14 sierpnia 2020 roku o godz. 9.00 w sali konferencyjnej Starostwa Powiatowego...