Strona startowa

Wiadomości - Aktualności

Centrum Prasowe PAP z najnowocześniejszym centrum konferencyjnym w Warszawie

Dodał: Marta Data: 2022-01-19 08:55:58 (czytane: 2053)

Centrum Prasowe PAP to unikalne miejsce, zlokalizowane w samym centrum Warszawy, wykorzystujące najnowocześniejsze narzędzia multimedialne do organizacji konferencji prasowych, debat i webinarów.

Szkoła Jazdy Libuda - kursy na prawo jazdy B, A1, A2, A
www.szkolajazdylibuda.pl/,prawo jazdy,nauka jazdy,ośrodek szkoleniowy,kurs jazdy,kursant,egzamin na prawo jazdy,plac manewrowy,prawko,doszkalanie,kategoria a,kategoria b, doskonalenie jazdy,prawa,testy egzaminacyjne,szkolenie, strefa egzaminacyjna,instruktorzy

ul. Bohaterów Warszawy 7. 28-100, Busko-Zdrój

AZ PROJEKTY Usługi Projektowo-Kreślarskie Mateusz Zaręba
,usługi projektowe, projekty gotowe, indywidualne, adaptacja projektu, inwentaryzacja, nadzór budowlany, sprzedaż projektów, rozbudowa, przyłącza wodociągowe, przyłącza kanalizacyjne, projekty instalacji gazowej, doradztwo

ul. Dygasińskiego 16. 28-100, Busko-Zdrój

Inntax Biuro Rachunkowe - Magdalena Marchewka
www.inntax.pl,Biuro rachunkowe, busko księgowość, księgowe, rachunkowość, kadry, płace, rozliczenia, nfz, pit, vat,cit, usługi informatyczne, strony, www,

ul. Partyzantów 78. 28-100, Busko-Zdrój

Wyspecjalizowany zespół profesjonalistów do spraw produkcji i obsługi technicznej zapewnia przygotowanie wydarzeń oraz dystrybucję treści na najwyższym światowym poziomie.

Zobacz

/Centrum Prasowe PAP/

Kluczowe w podejściu biznesowym Centrum Prasowego PAP jest wsłuchanie się w potrzeby klientów. Indywidualne podejście i wnikliwa analiza potrzeb pozwalają na trafne dobranie narzędzi, formuły wydarzenia, merytorycznego doboru oraz liczby prelegentów i uczestników, a także dowolnego języka, w jakim prowadzone będzie wydarzenie. Nie bez znaczenia pozostaje również sposób dystrybucji materiałów prasowych i multimedialnych po konferencji. Centrum Konferencyjne PAP przez lata wypracowało unikalną, nie tylko na skalę Polską, bazę mediów ogólnopolskich i lokalnych, a każda dystrybucja opiera się na stosownych umowach dotyczących między innymi zasięgu i praw autorskich do konkretnych materiałów.

Jak mówi Lidia Garbaczuk, dyrektor marketingu i sprzedaży usług PAP, Centrum Prasowe PAP jest najlepszym miejscem do organizacji spotkań biznesowych i konferencji wśród wszystkich jakie powstały w naszym kraju w ostatnich latach.

„Polska Agencja Prasowa jako najstarsza firma z branży medialnej w Polsce, wykazuje się unikalną wiedzą i doświadczeniem w organizacji konferencji prasowych, spotkań biznesowych i dystrybucji treści. Połączenie naszego unikalnego, stuletniego już, „know-ow” z osiągnieciami z zakresu technologii, informatyki i łączności pozwala nam sprostać oczekiwaniom najbardziej wymagających klientów i organizować wydarzenia na najwyższym poziomie. Centrum Prasowe PAP to również największa i najszersza dystrybucja treści do mediów ogólnopolskich i regionalnych, a dzięki członkostwu w Europejskim Stowarzyszeniu Agencji Informacyjnych (EANA) zrzeszających 32 międzynarodowe agencje informacyjne z Europy potrafimy zapewnić dystrybucję materiałów multimedialnych na całym świecie” – dodaje Lidia Garbaczuk.

Centrum Prasowe PAP przeszło gruntowną modernizację, zarówno pod względem wystroju jak i narzędzi multimedialnych. Zainstalowane zostały w nim najnowocześniejsze przetworniki obrazu i dźwięku oraz najlepsze i najbardziej wydajne rozwiązania teleinformatyczne, pozwalające na nagrywanie, montaż, obróbkę materiału, tłumaczenie symultaniczne oraz jednoczesną transmisję online w czasie rzeczywistym. Po konferencji materiał redagowany jest przez doświadczonych dziennikarzy i montowany profesjonalnie przez specjalistów z zakresu obróbki graficznej i postprodukcji. Tak kompleksowej usługi zawierającej wszystkie elementy począwszy od wnikliwej analizy potrzeb, przez produkcję, aż po unikalną dystrybucję, jest w stanie zapewnić wyłącznie Centrum Konferencyjne PAP.

Specjaliści PAP będąc z klientem na każdym etapie organizacji wydarzenia pomagają w określeniu zakresu merytorycznego spotkania, przygotowaniu oprawy graficznej oraz promocji wydarzenia. Dzięki publikacji zapowiedzi spotkania w Kalendarium Wydarzeń PAP oraz zaproszeń wysyłanych do dziennikarzy Centrum Informacyjne PAP dociera do szerokiego grona mediów, zainteresowanych danym tematem. Materiały dystrybuowane przez Polską Agencję Prasową cytowane są przez największe media w kraju i za granicą. Najszersza dystrybucja treści pozwala skutecznie dotrzeć do wskazanych grup odbiorców zarówno na etapie zaproszenia na wydarzenie medialne jak również jego transmisji i późniejszej dystrybucji atrakcyjnie zmontowanych materiałów.

Nie trać czasu na nietrafione działania i nieskuteczny przekaz medialny. Wykorzystaj najnowocześniejsze w Polsce Centrum Prasowe PAP i twórz relacje na najwyższym światowym poziomie. Skontaktuj się z nami już dziś!

Źródło informacji: PAP

/PAP/